1 Aralık 2015 Salı

KAKAOLU SARAY SARMASI
Malzemeler:
5 su bardağı süt
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı un
4 kaşık kakao
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
Hindistan cevizi
Bisküvi

Yapılışı:
Süt, şeker, un, kakaoyu pişirin. Kıvamını aldıktan sonra vanilyayı ekleyin. Fırın tepsisinin tabanına hindistan cevizi ya da ufalanmış bisküviyi koyun. Üzerine hazırladığınız muhallebiyi döküp soğutun. Üzerine hazırladığınız krem şantiyi üzerine yayın.Tepsiyi uzunlamasına 2 ye kesin. Daha sonra diklemesine 10 parçaya bölüp sarın. Servis tabağına alıp arzuya göre cevizle süsleyip servis edin. Afiyet olsun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder