6 Aralık 2015 Pazar

 TAVŞAN İÇİ
Malzemeler:
1 adet tavuk 
5 su bardağı tavuk suyu
1, su bardağı bulgur
5 adet kuru yufka
3 çorba kaşığı tereyağı
2 diş sarımsak
Yapılışı:
Tavuğu haşlayın ve sudan çıkarıp didikleyin. Bir tencerede bulguru pilav gibi pişirin. Bir tepsiye parçaladığınız yufkaları tavuk suyunda ıslatıp tepsiye dizin üzerine pilav ve tavuk etinden ekleyin. Bir tavada tereyağını kızdırıp içerisine sarımsakları ekleyin. Tereyağı kaşık yardımıyla yemeğin üzerinde gezdirin. Kalan yufkaları ve tavuk etlerini aynı şekilde ekleyin. Kuru yer kaldıysa tavuk suyu ekleyebilirsiniz.Afiyet olsun.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder