Malzemeler :
1 paket hindistan cevizi
2 paket krem şanti
1 paket vanilya
Yarım çay bardağı krema
2 yemek kaşığı pudra şekeri
30 -40 adet fındık içi
Üzeri için :
Hindistan cevizi
Bitter çikolata
Hazırlanışı :
Bir kapta hindistan cevizi , krem şanti, vanilya, krema ve pudra şekerini katıp iyice yoğurun. İyice yoğrulan harçtan fındık büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayın . Ortasın parmağınızla bastırıp çanak şeklini verin. Açtığınız boşluğa bir fındık yerleştirin ve kapatın. Hazırlanan topları hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alın. Çikolatalı yapmak için de benmari usulü erittiğiniz bitter çikolataya bandırıp yağlı kağıt üzerinde kurutun buzdolabında dinlendirip servis ediniz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder